Book foredrag

Foredrag om
ABANDONED / FORLADTE STEDER I VERDEN
Jan Elhøj & Morten Kirckhoff

Med humor og indlevelse fortæller Jan & Morten om deres rejser til forladte steder - og en ny verden åbner sig. Arrangementet varer 2x45min med efterfølgende Q&A. Der vil være mulighed for at købe signerede bøger.
 Med udsolgte sale og stor ros, formidler Jan & Morten om de utrolige steder de finder, hvorfor de bliver ved og deres tanker bag deres opdagelser. Og det hele bliver bundet sammen af rejseanekdoter og fortællinger som ingen kan forestille sig. Heller ikke dem selv, da rejser ud i det uvisse.

“Genialt! “
Troede ikke to timer kunne forsvinde så hurtigt.
Ville ønske en time mere…”

En oplevelse ud over det sædvanlige. Der var gennem hele forløbet en helt særlig nerve i foredraget. Fantastiske billeder med tilhørende fascinerende historier og sjove anekdoter
Claus

Tak for et fascinerende, spændende og inspirerende foredrag! Jeres humoristiske måde at fortælle på gør at foredraget er fængslende fra start til slut.
Mai

”Jeg sad som tryllebundet og glædede mig over at høre globetrotterne gengive på en nærværende og entusiastisk facon med en sædvanlig fed humor. Begejstringen lyste ud af dem og vi ville ønske, at vi kunne drage på eventyr som dem”
Janne

”Elhøj & Kirckhoffs foredrag vækker den lille eventyrer, som er gemt i det fleste af os. En cykeltur gennem bliver aldrig det samme igen”

Kasper

”Underholdende og lærerigt, men også med uhyggelige beskrivelser, der går lige i éns gyserhjerne!!!! Vildt smukke billeder!!”
Nina

”I har en sjælden evne, til at tage jeres lyttere med på jeres rejser, både via billeder/video og ikke mindst jeres helt egen fantastiske fortæller egenskaber - Tiden gik alt for hurtigt”
Birthe

”Outstanding! Forladte steder foredraget er fyldt med sjæl og historie fra livet. Den måde Jan og Morten supplere hinanden på er eminent. De underspiller deres rolle og Deres respekt for de forladte steder og de gemte historier skinner igennem”

Brian

Varighed:2 x 45 minutter

Bøger kan signeres og købes efter foredraget

For booking kontakt:

Heidi Sondrup
Tlf: 51 955 954
email: heidi@sondrup.me