Køb Bøgerne

ABANDONED Vol. 4.

På trods af den gensidige aftale om ikke at udgive flere Abandoned bøger, blev Vol. 4 en realitet efter to års intens rejsen. Vi rejste ud, uden at have en ny bog i tankerne.

Vi troede vi ikke kunne bliver overrasket mere, men der åbenbarede sig de mest utroligt ting. Vores sult var ikke stillet og opbakningen fra vores læsere var aldrig højere. Derfor endte vi rundt omkring i verden, og bogen indeholder historier og billeder fra Kasakhstan, USA, Grønland, Grækenland, Portugal, Danmark, Rumænien og Frankrig.

210 sider – hard cover - 2017

 

Du kan også betale med MobilePay skriv til: bog@forladtesteder.dk


ABANDONED Vol. 3

Den mest anmelderroste bog, bla. belønnet med 5 hjerter i Politikken. Vol 3. åbnede lidt mere op for historierne og tankerne bag oplevelserne. Det var også årene hvor rejserne krævede mere, men samtidig gav Jan & Morten mulighed for at opleve nogle helt unikke og uberørte perler af forladte steder. Rejserne gik bla. til Polen, Bosnien, USA, Svalbard, Danmark, Frankrig og Albanien.

210 sider - hard cover - 2015

Du kan også betale med MobilePay skriv til: bog@forladtesteder.dk

 


ABANDONED Vol. 2

Den svære 2’er, men som i både oplag og popularitet overgik 1’eren. Bogen blev til over 2 år, lange rejser og opdagelser bla. fra Tyskland, Danmark, Frankrig, Italien, Japan.

Bogen var en udvikling af den første, men et større fokus på æstetikken i billederne og mere forståelse for vores motivation for at forfølge passionen.

210 sider - hard cover - 2013

Du kan også betale med MobilePay skriv til: bog@forladtesteder.dk


ABANDONED Vol. 1

Jan & Mortens første bog, der for første gang gav offentligheden et indblik i deres passion. Bogen blev den første af slagsen, og banede vejen for det populære DR2 program ALT FORLADT, og såede de første frø til deres foredrag.
Bogen blev mødt af mange spørgsmål om det underlige fænomen, som eksisterede – og som åbnede øjnene for en helt ny verden.

Her har fotograferne fundet forladte steder i bla. Danmark, Belgien, Rusland, Italien og Kina.

Bogen var udsolgt i 3 år, men er blevet genoptrykt flere gange.

210 sider - hard cover - 2011

Du kan også betale med MobilePay skriv til: bog@forladtesteder.dk